top of page

Om oss

Idag drivs verksamheten av Richard Ejdervik och Daniel Friberg tillsammans med personal

Car Care Uppsala startades av Richard Ejdervik hösten 2001 och var från början tänkt som ett serviceföretag riktat till företagare runt om i Uppsala. Vi arbetar direkt mot direktörer och ledningsgrupper i bolag som anser att det ligger i företagets intresse att ha en ren och representativ bil. Det som är unikt med Car Cares koncept är att vi hämtar och lämnar bilarna på plats.

 

Idag drivs verksamheten av Richard Ejdervik och Daniel Friberg tillsammans med personal. Vi är specialutbildade på bilrekonditionering men åtar oss det mesta inom bilvård. Vi arbetar aktivt för en bättre miljö och använder oss av en oljeavskiljare samt ett reningsverk enligt den senaste miljövänliga tekniken.

 

Numera befinner sig Car Care mitt i city vid centralstationen i det nya centralgaraget. Här heter vi även Centralrekonden och företaget tar sig nu också an de privata kunder som arbetar, bor och vistas i området under dagtid. Vi kommer att fortsätta vårt arbete med bilvårdsabonnemang, men även ta in privata kunder – drop in och bokning.

 

Vi på Centralrekonden ser fram emot ett samarbete med dig och din bil!

Luxury Car Interior
bottom of page